Mere om Forever

Læs mere om den virksomhed jeg har valgt at arbejde med.

 

 

ARGI+™

Til udholdenhed og immunforsvar, blodomløb og muskler Vores populære kosttilskud til dig, der lever eller vil leve et aktivt liv.
Læs mere

Velkommen til min webshop Aloe-Healthcare

Jeg hedder Hanne, her på min side kan du finde lækre kvalitetsprodukter, der er baseret på økologisk dyrkede aloe vera. ​Mit sortiment er stort, og indeholder alt lige fra kosttilskud og make-up til kropspleje.

Min C9 historie:https://portal.foreverliving.dk/shop/category/bokse/product/f15_beginner_1_2_vanilla_dk

Alle burde prøve mindst én C9 i sit liv! Det gør kroppen helt fantastisk godt! Der er en grund til at folk vender tilbage..  Følelsen af velvære, energi kom tilbage til mig efter få dage på C9.
Trangen til sødesager har været en dominerende faktor i mit liv. Med med C9, som kikstart fik jeg styr på mit blodsukker, så trangen til sukker er minimeret væsentlig, og dejligt sidegevinsten var, et vægttab på 4,5 kg. på de 9 dage.

Når du handler hos mig, får du, ud over produkter af høj kvalitet og 90 dages Kundetilfredshedsgaranti, også en personlig service, som er ud over det sædvanlige!
Det er nemt at købe Forever-produkter her i min webshop.

SÅDAN BESTILLER DU:

OBS! Når du opretter kundekonto, bliver der sendt en godkendelses-email til dig. Hvis du ikke modtager denne mail, så tjek din spamfilter/uønsket post. Når du har klikket på linket i godkendelses mailen, i din mail indbakke kan du handle.

Du kan også altid bestille varer ved at sende en mail til aloe@healthcare.dk opkald / sms på mobil 31490406 eller ved at bruge kontakt knappen øverst på denne side.

Ærlighed, Kvalitet og personlig Service vil altid være en selvfølge hos mig og jeg glæder mig til at tage imod dig som kunde.

SUNDHED - WELLNESS og BUSINESS

Er du nysgerrig - dynamisk - eller parat til at prøve noget NYT ?
Jeg kan hjælpe dig igang med at blive selvstændig forhandler.


Om du skulle ønske et indkøbsnummer, med rabat, til dit eget forbrug,til at tjene lidt ekstra i din fritid - eller du ønsker en fuldtidsbeskæftigelse, det er helt op til dig.

Der er alle muligheder for at indrette din virksomhed så den passer til dine behov. Du kan vælge:

  • Forretningsvejen, hvor du opbygger dit team, som du vejleder og motiverer og får enestående grossistrabat og bonus

  • Produktvejen, hvor du sælger produkter til familie, venner og bekendte og får mulighed for grossistrabatter og bonus ordning.

  • Eller begge veje på én gang, og dermed skabe en sund forretning med store muligheder.

  • Med Aloe Vera fra Forever, kan du skabe en økonomisk sjovere og helbredsmæssigt sundere fremtid - i din Fritid.

SUNDHED - Wellness og BUSINESS

Bliv forhandler: tryk på webadressen her. Http://www.foreverliving.dk/karriar/bli-aterforsaljare

Er du nysgerrig - dynamisk - eller parat til at prøve noget NYT, kan vi hjælpe dig igang med at blive selvstændig forhandler. Om du skulle ønske dit indkøbsnummer til dig selv, til at tjene en bi-indtægt - eller ønsker en fuldtidsbeskæftigelse.


Der er alle muligheder for at indrette din virksomhed så den passer til dine behov. Du kan vælge:

  • forretningsvejen, hvor du opbygger dit team, som du vejleder og motiverer og får enestående grossistrabat og bonus
  • produktvejen, hvor du sælger produkter til familie, venner og bekendte og får mulighed for grossistrabatter
  • Eller begge dele på een gang 
  • Via Aloe Vera fra Forever, kan du skabe en økonomisk sjovere og helbredsmæssigt sundere fremtid - i din Fritid

Se fx. Andre forhandlere kan fortælle om hvad det har betydet for dem: http://www.foreverliving.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%3D

Du er meget velkommen til at kontakte mig!

Salg af produkter hjemmefra - hos mig eller hos dig – med god tid til personlig vejledning.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Kontakt mig på hp@aloe-healthcare.dk

 

 

 

Lær Forever at kende

Forever findes i omkring 150 lande i alle verdensdele og er dermed verdens største avler, producent og distributør af Aloe vera. Forevers produkter sælges af selvstændige forhandlere. Som selvstændige bestemmer de over deres egen tid og derigennem også deres indkomst. At arbejde med Forever giver mulighed for udvikling, spændende udfordringer og karrieremuligheder.